Friday, December 31, 2010

2001-2010

  
jamrecordings.com

Kurang dari 2 jam lg dah nak masuk tahun baru 2011..bila kenang balik 10 taun lepas n banding ngan diri sniri hari ni, macam2 dah berubah..apa yang dah berubah?

pendidikan: ha, kalau nak banding pendidikan saya masa 2001 (form 4) dengan skrg, xpnh terpk pn saya akan ada kat sini 10 taun dulu..huh..syukur alhamdulillah, smoga Allah buka jalan lebih luas lepas ni..amiinn

family: ni pon sama..masa 16 ni, rebel bukan main lagi, tp skrg..rasa sangat close dengan family..bagus ni..perkembangan yg baik..ehhehe...tahniah utk saya! alhamdulillah lg..


relationship/kapel: haa..ni menarik. 10 taun dlu baru nk berjinak-jinak n kenal2 dengan dunia kapel ni..dan lepas 10 taun jugak la, dunia kapel ni ---berakhir utk saya..very gud! apa yg saya boleh komen ttg kapel ni? "this crap brought too much bad than good..the good to it is too minimal to even mention it compared to the bad it gave me"..tapiiii..betapa BYK pengajaran ttg HIDUP @ LIFE yg aku blajar melalui kapel nih..especially kapel terakhir ni..hehe..still, alhamdulillah...many life lessons learned..priceless!

kerjaya: hurm..blom blh komen byk2 ttg ni lg kot..coz i'm still building this part of my life =) smoga dipermudahkan urusan dan perjalanan..amiinn..

emosional & spiritual: terlalu byk perubahan dlm sektor ni (komen mcm economist sket..hehe)...banding la diri saya 10 taun lepas ngan skrg..alhamdulillah, seorang teman dah berjaya teman & ubah part ni dalam hidup saya..to Him I ask for repayment to this teman..Saya doakan kamu berjaya dalam hidup dunia & akhirat teman=) whereever u r..Smoga kamu di bawah lindungan Allah..

apa lg kategori yang ada? basically, ni je kot yg bleh diulaskan (macam bagi ulasan pas tgk bola sepak lak..hehe)...apapn, WELCOME 2011..semoga apa yang menanti ku dapat ku tempuhi dengan iman yang penuh di dada..yang lepas tu, jadikan asam garam dalam hidup..yg mendatang, usaha dan doa utk DIA..

~~kalau realiti tak berlaku spt yang kita rancang, alhamdulillah, sesungguhnya, Dia ada rancangan lagi baik utk kita..percayalah, tiada rancangan yang lebih baik daripada rancangan Dia..~~

All the best for 2011 onwards! Fighting! =)

6 comments:

dyah pinky! said...

selamat menyambut tahun baru.

:)

aye-na said...

tenkiu..selamat menyambut tahun baru jugak=)

Azyie said...

selamat tahun baru...hek3..

aye-na said...

selamat tahun baru...selamat tahun baru =) hehe..

firdaus@abamat said...

ehehhe 25 tahun dlm kenangan. berapa tahun lg yg akan dtg, Allah ja tau. all da best for da future. moga sntiasa diberi rahmat n kebahagiaan + dimurahkann rezqi

aye-na said...

amin amin..tima kaseh..toceh..same 2 u..smoga segala usaha diberkatiNya..jodoh ajal di tangan Allah, yg pnting kita tunaikn part kita sbg hambaNya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...